Gimnazjum Nr 55
z Oddziałami Integracyjnymi
im. Jana Bytnara ps. „Rudy” w Warszawie
adres: Aleja Wojska Polskiego 1A
01-524 Warszawa
tel.: +48 22 839 07 45
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Nasi uczniowie nie wracają z zawodów bez medali. Chlubą i dumą rodziców oraz nauczycieli są sukcesy pływaków przywożących z turniejów lokalnych i międzynarodowych złoto i srebro.
JADŁOSPIS
DATA |
PONIEDZIAŁEK 16.04.2018 |
WTOREK 17.04.2018 |
ŚRODA 18.04.2018 |
CZWARTEK 19.04.2018 |
PIĄTEK 20.04.2018 |
ZUPA |
z soczewicą i pomidorami (7,9) |
pieczarkowa (7,9) |
kalafiorowa (7,9) |
krupnik (9) |
z fasolki szparagowej (7,9) |
II DANIE |
- risotto z piersią z kurczaka i warzywami (1,7,9) - surówka z kapusty pekińskiej - jabłko - herbata owocowa
|
- kotlet pożarski (1,3,7,9) - ziemniaki - buraczki zasmażane (7) - banan - kompot wieloowocowy
|
- makaron tagliatelle z indykiem i warzywami (1,3,7) - gruszka - herbata z cytryną |
- pulpety wieprzowe w sosie koperkowym (1,3,7,9) - ziemniaki - sałata z jogurtem (7) - kompot wieloowocowy |
- naleśniki z serem i sosem jogurtowo truskawkowym (1,3,7) - jabłko - herbata owocowa
|
JADŁOSPIS DLA ODDZIAŁU PRZEDSZKOLNEGO
Data |
Śniadanie |
Obiad |
Podwieczorek |
Poniedziałek 16.04.2018 |
Kasza kukurydziana na mleku (1,7), Chleb żytni z dynią z masłem (1,7), szynka gotowana, sałata, ogórek świeży, pomidor, rzodkiewka, herbata |
Zupa:z soczewicą i pomidorami (7,9) II danie:risotto z piersią z kurczaka i warzywami (1,7,9), surówka z kapusty pekińskiej, herbata owocowa |
Kisiel z przetartymi owocami (1), biszkopty (1,3), herbata |
Wtorek 17.04.2018 |
Płatki jaglane na mleku (1,7) Chleb staropolski z masłem (1,7), pasztet drobiowy (1,3,9), sałata, papryka, rzodkiewka, ogórek świeży, herbata owocowa |
Zupa:pieczarkowa (7,9) II danie:kotlet pożarski (1,3,7,9), ziemniaki, buraczki zasmażane (7), kompot wieloowocowy |
Budyń jaglany z musem owocowym (1,3,7), herbata owocowa
|
Środa 18.04.2018 |
Chleb wieloziarnisty z masłem (1,7), serek wiejski ziarnisty (7), szynka gotowana, sałata, ogórek świeży, pomidorki, rzodkiewka, kakao (1) |
Zupa:kalafiorowa(7,9) II danie:makaron tagliatelle z indykiem i warzywami (1,3,7), herbata z cytryną |
Jogurt naturalny z przetartymi owocami (7), wafle kukurydziane (1), herbata |
Czwartek 19.04.2018 |
Płatki ryżowe na mleku (7), Chleb orkiszowy z masłem (1,7), kiełbaska krakowska, sałata, ogórek kiszony, rzodkiewka, herbata owocowa |
Zupa:krupnik (9) II danie:pulpety wieprzowe w sosie koperkowym (1,3,7,9), ziemniaki,sałata z jogurtem (7), kompot wieloowocowy |
Twarożek z owocami (7), bułeczka graham (1,7), herbata miętowa |
Piątek 20.04.2018 |
Chleb słonecznikowy z masłem (1,7), szynka drobiowa, ser żółty (7), sałata, ogórek świeży, pomidor, rzodkiewka, kawa zbożowa z mlekiem (1,7) |
Zupa:z fasolki szparagowej (7,9) II danie:naleśniki z serem i sosem jogurtowo-truskawkowym (1,3,7), herbata owocowa |
Chałka z masłem (1,3,7), jabłko, herbata |
OPŁATA ZA OBIADY –KWIECIEŃ
04.04.2018 - 27.04.2018
Opłatę za obiady należy dokonywać najpóźniej
do 10KWIETNIA 2018 r.
Warianty dla uczniów klas 1-7 oraz gimnazjum
1) zupa + II danie 15 x 7,5 = 112,50 zł
2) II danie 15 x 6,5 = 97,50 zł
3) zupa 15 x 2 = 30 zł
4) śniadanie 15 x 3,50 = 52,50 zł
Opłaty jednorazowe
- II danie 7,50 zł
- zupa + II danie 10,00 zł
- zupa 2,50 zł
Wyżywienie dla oddziału „0”
1) wyżywienie całodzienne 15 x 8 zł = 120zł
2) Śniadanie 15 x 2 zł = 30 zł
3) Obiad 15 x 4 zł = 60 zł
4) Podwieczorek 15 x 2 zł = 30 zł
BARDZO PROSIMY O ZAZNACZENIE, JEŻELI WPŁATA JEST DOKONYWANA ZA UCZNIA Z ODDZIAŁU „0”
Prosimy o terminowe wpłaty.
Płatności można dokonywać osobiście bądź przelewem na konto 57 1030 1508 0000 0005 5096 3020. W tytule proszę wpisać imię i nazwisko ucznia wariant oraz miesiąc za który dokonywana jest płatność.
W przypadku płatności przelewem należy dostarczyć bądź wysłać mailowo potwierdzenie dokonania przelewu.
Zapraszamy na wirtualną wycieczkę. Zobacz, jak wygląda nasza szkoła!
Więcej...