Skontaktuj się z nami

Gimnazjum Nr 55
z Oddziałami Integracyjnymi
im. Jana Bytnara ps. „Rudy” w Warszawie

adres: Aleja Wojska Polskiego 1A

            01-524 Warszawa

tel.: +48 22 839 07 45

e-mail:    Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Ogłoszenie

Szanowni Państwo

 

Drugi listopada 2017 r. jest dniem wolnym od zajęć dydaktycznych
 

 

Szanowni Państwo

 

UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE OD 1 WRZEŚNIA ZMIENIŁ SIĘ NUMER RACHUNKU.
WSZYSTKIE OPŁATY PROSZĘ WPŁACAĆ NA RACHUNEK O NUMERZE:

57 1030 1508 0000 0005 5096 3020
z dopisaniem DBFO -SP 392

Ogłoszenie

Szanowni Państwo,

 

Osoby zainteresowane Kartą Kwalifikacyjną Uczestnika Wypoczynku proszone są o zapoznanie się z poniższymi załącznikami

Opłaty za żywienie dzieci podczas "Lata w mieście", proszę wpłacać na konto bankowe 93 1030 1508 0000 0005 5096 3051. Potwierdzenie wpłaty proszę dostarczyć razem z kartą kwalifikacyjną do sekretariatu lub pokoju nr 3.

Karta Ucznia - Już od 1 września!


Już od 1 września!


Dowiedz się więcej!

 

Dziennik elektroniczny

Subskrypcja mailowa

Na co stawiamy?

Economy


Nasi uczniowie nie wracają z zawodów bez medali. Chlubą i dumą rodziców oraz nauczycieli są sukcesy pływaków przywożących z turniejów lokalnych i międzynarodowych złoto i srebro.

Culture

Integracja

Uczniowie odnoszą sukcesy, wygrywają konkursy i olimpiady.

Learning

Proponujemy bezpłatną naukę 6 języków: angielskiego, niemieckiego, francuskiego, rosyjskiego, włoskiego oraz hiszpańskiego.

Menu obiadowe

JADŁOSPIS

PONIEDZIAŁEK – 11.12.2017

ZUPA

- pieczarkowa (7,9)

II DANIE

- udko z kurczaka pieczone (9)

- ryż

- marchewka z groszkiem (7)

- jabłko

- kompot wieloowocowy

 

WTOREK – 12.12.2017

ZUPA

- jarzynowa (7,9)

II DANIE

- gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym (1,3)

- ziemniaki

- marchew mini gotowana na parze (7)

- banan

- herbata z cytryną

 

ŚRODA – 13.12.2017

ZUPA

- szczawiowa (7,9)

II DANIE

- indyk pieczony w sosie estragonowym (1,3,7)

- kasza pęczak (1)

- sałata lodowa z kiełkami

- gruszka

- herbata owocowa

 

 

 

CZWARTEK – 14.12.2017

ZUPA

- pomidorowa (1,3,7,9)

II DANIE

- kotlet z piersi kurczaka z wiórkami kokosowymi (1,3,7)

- ziemniaki

- fasolka szparagowa gotowana na parze (7)

- kompot wieloowocowy

 

PIĄTEK – 15.12.2017

ZUPA

- żurek (7,9)

II DANIE

- makaron z białym serem i truskawkami (1,3,7)

- jabłko

- kompot wieloowocowy

 

JADŁOSPIS DLA ODDZIAŁU PRZEDSZKOLNEGO

 

Data

Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

Poniedziałek

11.12.2017

Płatki kukurydziane na mleku (1,7)

Chleb żytni z dynią z masłem (1,7), szynka gotowana, ser żółty (7), sałata, rzodkiewka, pomidor, ogórek świeży, herbataz cytryną

Zupa: pieczarkowa(7,9)

II danie:udko z kurczaka pieczone, ryż, marchewka z groszkiem(7),kompot wieloowocowy

Budyń czekoladowy (1,3,7)

herbata (7)

 

Wtorek

12.12.2017

Kasza manna na mleku (1,7)

Chleb staropolski z masłem (1,7), kiełbaska krakowska, jajko gotowane (3), sałata, pomidor, ogórek świeży,  rzodkiewka, herbata owocowa

Zupa: jarzynowa (7,9)

II danie: gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym (1,3), ziemniaki, marchew mini gotowana na parze (7), herbata z cytryną

Bułeczka mleczna (1,3,7),

Koktajl mleczno-owocowy (7),

herbata

Środa

13.12.2017

Chleb wieloziarnisty z masłem(1,7),

szynka gotowana, pasztet (1,3,9),sałata, papryka,ogórek świeży, rzodkiewka, kakao (7)

Zupa:szczawiowa(3,7,9)

II danie:indyk pieczony w sosie estragonowym (1,7), kasza pęczak (1), sałata lodowa z kiełkami (7),

herbata owocowa

Jogurt naturalny z przetartymi owocami (7), herbata

Czwartek

14.12.2017

Płatki jaglane na mleku (1,7)

Bułeczka wieloziarnista z masłem (1,7), szynka drobiowa, ser żółty (7), sałata, ogórek świeży, pomidor, rzodkiewka, herbata owocowa

Zupa:pomidorowa (1,3,7,9)

II danie:kotlet z piersi kurczaka z wiórkami kokosowymi (1,3,7), ziemniaki, fasolka szparagowa gotowana na parze (7),  kompot wieloowocowy

Tosty z chleba pełnoziarnistego z szynką, serem i papryką (1,7),

Herbata miętowa

Piątek

15.12.2017

Chleb słonecznikowy z masłem (1,7),pasta jajeczna (7), szynka drobiowa, ogórek świeży, papryka, rzodkiewka, kakao (7)

Zupa:Żurek (7,9)

II danie:makaron z białym serem i truskawkami (1,3,7), kompot wieloowocowy

Bułeczka graham z masłem i miodem naturalnym (1,7), jabłko, kawa zbożowa z mlekiem (1,7)

 

 

 

 

Cena obiadów

OPŁATA ZA OBIADY - GRUDZIEŃ

01.12.2017 - 22.12.2017

Opłatę za obiady należy dokonywać najpóźniej

do 10 GRUDNIA 2017 r.

Warianty dla uczniów klas 1-7 oraz gimnazjum

1)     zupa + II danie                      16 x 7,5 = 120 zł

2)     II danie                                  16 x 6,5 = 104 zł

3)     zupa                                       16 x 2 = 32 zł

4)     śniadanie                              16 x 3,50 = 56 zł

Opłaty jednorazowe

- II danie  7,50 zł

- zupa + II danie  10,00 zł

- zupa  2,50 zł

Wyżywienie dla oddziału „0” 

1)     wyżywienie całodzienne     16 x 8 zł = 128 zł

2)     Śniadanie                              16 x 2 zł = 32 zł

3)     Obiad                                                16 x 4 zł = 64 zł

4)     Podwieczorek                       16 x 2 zł = 32 zł

BARDZO PROSIMY O ZAZNACZENIE, JEŻELI WPŁATA JEST DOKONYWANA ZA UCZNIA Z ODDZIAŁU „0”

Prosimy o terminowe wpłaty.

Płatności można dokonywać osobiście bądź przelewem na konto 57 1030 1508 0000 0005 5096 3020. W tytule proszę wpisać imię i nazwisko ucznia wariant oraz miesiąc za który dokonywana jest płatność.

W przypadku płatności przelewem należy dostarczyć bądź wysłać mailowo potwierdzenie dokonania przelewu.

 

 

 

Spacer po Gimnazjum

Prezentacja szkoły

Zapraszamy na wirtualną wycieczkę. Zobacz, jak wygląda nasza szkoła!

language classes

 

Więcej...